» » ЗМІ: На ПрАТ "АТЕК" проведуться бойові навчання батальйону "АЗОВ"

ЗМІ: На ПрАТ "АТЕК" проведуться бойові навчання батальйону "АЗОВ"


Бійці добровольчого батальйону "Азов", які захопили столичне ПрАТ "АТЕК", мають намір перетворити територію заводу на воєнізований навчальний центр, повідомляє "УРА-Інформ", пишет издание «ukranews.com».

На ПрАТ "АТЕК" поведуться бойові навчання батальйону "АЗОВ". Незважаючи на те, що акціонерне товариство перебуває в стадії санації, бойові навчання планується провести вже в період новорічних і різдвяних свят. За інформацією, що з'явилася в мережі та коментованій безпосередньо на заводі на території "Атек", бійці "Азова" мають намір відпрацьовувати тактику ведення бойових дій у міських умовах, вправи з диверсійної діяльності на великих промислових об'єктах, інші бойові завдання. Під час навчань планується стрілянина бойовими патронами по ймовірному противнику. Мішені будуть розставлені в цехах "Атек", на території складів металобрухту, на дахах заводських будівель.

Надалі на території найбільшого київського підприємства, розташованого біля центральної частини міста, "АЗОВ" планує проводити спільні бойові навчання з іншими добровольчими батальйонами, які беруть участь у зоні АТО на Донбасі. Командування "Азов" відмовляється від будь-яких коментарів на тему законності присутності своїх бійців в межах виробничого майданчика ПрАТ "АТЕК", хоча ці запити робилися неодноразово і громадськими організаціями, і з екранів телеканалів акціонерами підприємства. З цієї причини, питання про безпеку навчань для мешканців прилеглих кварталів та районів залишається без відповіді.

22 листопада поточного року, на територію ЗАТ "АТЕК" увірвалася група озброєних осіб, що складається більш ніж зі 100 людей. Чоловіки в уніформі з символікою батальйону "Азов", у супроводі слідчих Київського обласного ГУВС, вилучили зброю у охорони підприємства, а решту працівників змусили покинути робочі місця. До теперішнього моменту бійці "Азова" продовжують перебувати на території заводу. У ніч з 8 на 9 грудня бійці батальйону "Азов" розгромили службову машину, побили і вивезли на територію льодової арени ПрАТ "АТЕК" двох оперативних працівників міліції. По місту Києву було оголошено план "Перехоплення". Підняті по тривозі підрозділи Святошинського та Печерського РВВС, Нацгвардія і спецпідрозділ "Сокіл" взяли штурмом приміщення льодової арени, обеззброїли 158 бійців "Азова", звільнили заручників і затримали 4 підозрюваних у побитті та викраденні міліціонерів


  Источник: http://ua-ru.info/
Просмотров: 857; Комментариев: 0; Дата публикации: 30-12-2014, 02:07

Понравилась статья? Поделитесь ей с друзьями:
Не согласны или есть что добавить? - Напишите свой комментарий!

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Введите код:

Рекомендуем похожее:

СМИ: На ЧАО "АТЕК" поведутся боевые учения батальона "АЗОВ"

Захватившие столичное ЧАО "АТЕК" бойцы добровольческого батальона "Азов" намерены превратить

На заводе "АТЕК" г. Киева изъяли оружие

"22 ноября в рамках открытого уголовного производства милиция Киевской области провела

Батальон "Азов" захватbk в плен двоих военнослужащих РФ

Батальон "Азов" заявляет о захвате в плен двоих военнослужащих РФ. Об этом сообщил в Facebook один

Батальон "Азов" сообщает о потерях во время наступления на Донецк

Батальон "Азов" осуществляет тяжелое наступление на Донецк в направлении Иловайска против

Командование "Донбасса" и "Азова" срочно вылетело в Изюм для координаци ...

Сегодня командование батальонов "Донбасс" и "Азов" срочно вылетело в город Изюм, Харковской

Австралия запретила продажу РФ компонентов для производства оружия

20-03-2022, 08:26
Речь идет о глиноземе и алюминиевой руде, которые являются важнейшими компонентами оружия и

Австралия предоставит Украине еще $15,5 млн военной помощи

20-03-2022, 05:58
Также Канберра обязалась выделить около 22 млн долларов на гуманитарную помощь гражданскому

США предложили Турции передать Украине российские С-400 - Reuters

20-03-2022, 04:07
Американская администрация призывала и другие страны поставить в Украину комплексы С-300 и С-400,