» » » Ковель – славний куточок Західного Полісся

Ковель – славний куточок Західного Полісся


Ковель – славний куточок Західного Полісся
Якщо вам набридли одноманітні курорти і ви вирішили відпочити від екзотики та палючого сонця, запрошуємо до цікавого міста Ковель. Тут будуть раді кожному гостю. Ви познайомитеся з чудовими, щирими та відкритими людьми, торкнетеся історії рідного краю. Адже не має значення місце проживання. Нас усіх єднає величезна спадщина нашого народу, багата та різноманітна культура, минуле з усіма втратами та здобутками, перекази, літописи. Історія Ковеля надзвичайно цікава. Тут відбулося литовсько-руське правління, панування Речі Посполитої, царсько-російська колонізація, зведення Другої Речі Посполитої, сталінська диктатура та окупація, СРСР і становлення незалежної України. У музеї міста зберігається понад три тисячі різних експонатів, які ілюструють історію Ковеля.


На цій місцевості було віднайдено різноманітні знаряддя праці: крем’яні сокири, серпи, списи, а також римські монети. Археологічні розкопки свідчать про існування поселень мідно-кам’яної доби. Якщо вірити давній легенді, першим поселенцем на місцевості був коваль, який змайстрував меч для князя Данила Галицького. На честь коваля було названо поселення, яке згодом трансформувалось у сучасну назву Ковель. Згодом тут було споруджено залізничний вокзал – справжню архітектурну пам’ятку, цінність та гордість мальовничого міста. Якщо ви бажаєте завітати до гостинного містечка, хутчіш обирайте готелі в Ковелі, які найбільше припали до душі, та знайомтеся з неймовірним минулим цього краю.


Проблем із поселенням у вас не виникне, адже кожен віднайде для себе готель, який найбільше відповідатиме особистим уподобанням та смакам. Рекомендуємо звернути увагу на неймовірний комплекс відпочинку «Реноме». Тут ви можете забронювати затишний номер за низькою ціною. Тиха та спокійна місцевість, зручна парковка на території готелю, ігровий майданчик, - ці складові подарують приємний та незабутній відпочинок. Ресторан із неймовірним дизайном інтер’єра та неперевершеними кулінарними стравами – візитівка цього популярного комплексу. Не меншим попитом користуються такі готелі в Ковелі, як «Лісова пісня», «Золота підкова», «HotelComfort», «Люкс», які надають якісні послуги та обслуговування туристів. Кожен комплекс привабливий для гостей по-своєму, віднайти кращого з кращих майже неможливо. Обирайте готель, який вам найбільше імпонує та приїжджайте до чарівного міста Ковель. Тут вам завжди раді! Ви отримаєте заряд позитивної енергії та приємні згадки та емоції. 


  Источник: http://ua-ru.info/
Просмотров: 1109; Комментариев: 0; Дата публикации: 26-03-2017, 15:45

Понравилась статья? Поделитесь ей с друзьями:
Не согласны или есть что добавить? - Напишите свой комментарий!

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Введите код:

Рекомендуем похожее:

Книга завжди залишиться популярною

Багато людей, особливо молодих, вважає, що з розвитком інтернету книги стали зараз непотрібні.

Бізнес Криму та Севастополя може перейти на облік до Києва

В умовах дестабілізації ситуації в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі Міністерством

Громадяни, які будуть незгодні з нарахованою сумою податку на нерухомість, ...

ДПІ у Дарницькому районі нагадує, що кожен киянин, який має у власності житлове нерухоме майно,

Фізична особа має двох дітей віком 2 і 8 років. Чому ПСП надається тільки н ...

Платник податку, який утримує двох чи більше дітей віком до 18 років, має право на ПСП у розмірі,

Фізична особа — підприємець змінила місце постійного проживання. До якого о ...

Формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску

Австралия запретила продажу РФ компонентов для производства оружия

20-03-2022, 08:26
Речь идет о глиноземе и алюминиевой руде, которые являются важнейшими компонентами оружия и

Австралия предоставит Украине еще $15,5 млн военной помощи

20-03-2022, 05:58
Также Канберра обязалась выделить около 22 млн долларов на гуманитарную помощь гражданскому

США предложили Турции передать Украине российские С-400 - Reuters

20-03-2022, 04:07
Американская администрация призывала и другие страны поставить в Украину комплексы С-300 и С-400,