» » » Як правильно подати резюме для пошуку роботи за кордоном

Як правильно подати резюме для пошуку роботи за кордоном


Як правильно подати резюме для пошуку роботи за кордономУ наш складний час багато наших співгромадян шукають роботу за межами нашої держави. В останні роки багато вакансій на роботу різних на то професій можна знайти в ближньому зарубіжжі. Для багатьох українців найдеться цікава і достойно оплачувана робота в Польщі. Для пошуку роботи в Польщі можна скористатися Інтернетом. Для цього в першу чергу потрібно скласти і подати в інтернет безпосередньо своє резюме. Відомості потенційно зацікавленої особи в пошуку роботи повинні викладатися в резюме, причому в доволі скороченому виді. Інформація однозначно повинна бути цікавою для роботодавців. Мотиваційний інформативний лист ведеться в електронному варіанті. Розглянемо деякі варіанти вдало поданого резюме, адже це ваш щасливий, так званий квиток в пошуку потрібної вам роботи.


Резюме, як правило подається в нестандартній, та одночасно креативній і простій формі, що може привернути увагу роботодавця до вашої кандидатури. В мережі Інтернету є багато веб-сайтів з допомогою яких безоплатно можна створити резюме любій особі. Для пошуку роботи в Польщі доволі популярним є Kreator CV, який працює на порталі Pracuj.pl. Відповідно даному сайту можливо польською мовою написання вашого резюме. Даний документ подається в діловому стилі. Особисті дані на рахунок свого хоббі, або дати народження, чи цивільного стану можна не наводити в резюме, а подати інформацію важливішу. До резюме прикріплюють свою фотографію, яка повинна бути вдало зображена професійною фототехнікою на білому фоні. Не бажано використовувати свою приватну електронну адресу при діловій переписці, а для цієї потреби створюють поштову скриньку де міститься ім’я і прізвище.


В резюме однозначно викладаються тільки правдиві дані. Для обробки ваших даних в резюме надайте згоду. Близькою до України державою є Чехія, в якій є також великі вакансії для працівників різних спеціальностей. Для наших громадян в столиці цієї держави існує ряд доступних вакансій роботи відповідної кваліфікації. Однозначно в Празі зможуть знайти роботу кваліфіковані токарі і будівельники, а також зварювальники і слюсарі, та фахові працівники по виробництву виробів з пластику. Звичайно тут можна знайти роботу і некваліфікованим робітникам. Жінки з України тут працюють в готельній сфері прибиральницями, чи покоївками, а також доглядальницями і швачками, та касирами у торгових центрах. Для кваліфікованих робітників бажано знання чеської мови, для некваліфікованих знання мови не обов’язкове. Доволі часто в Празі для іноземних працівників надається житло, та харчування, а також доставка робочих на роботу безкоштовна. Робота в Чехії знайдеться і для наших сімейних пар. Для українців в цій країні є безліч сезонних робіт в сфері будівництва, та обслуговуючого персоналу в ресторанах і готелях.


  Источник: http://ua-ru.info/
Просмотров: 1005; Комментариев: 0; Дата публикации: 4-03-2017, 16:43

Понравилась статья? Поделитесь ей с друзьями:
Не согласны или есть что добавить? - Напишите свой комментарий!

Добавить комментарий!

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Введите код:

Рекомендуем похожее:

Кращі наукові методи перекладу

Науковий переклад є перекладом наукових текстів, таким чином, буде вимагати спеціальні знання. Ці

Протокол - професійні українські адвокати

Протокол – мережа для спілкування професійних українських юристів.

Якісне насіння від копанії "АгроПроцветание"

Співробітники компанії «АгроПроцветание» постійно працюють над розширенням асортименту посівного

Страхування та поліс ОСЦПВ

Страхування – це договірне зобов’язання, яке передбачає виплату коштів

Новинського підтримав ще один акціонер у конфлікті з екс-керівником торгове ...

Міноритарний акціонер компанії "Амстор" (Донецьк) компанія Gelabran Real Isteyt (Київ) підтримала

Наголошуємо! Звітність за 2013 рік можна подати ще за старими кодами КВЕД

ДПІ у Дарницькому районі звертає увагу, що податкова звітність подається фізичними особами –

Австралия запретила продажу РФ компонентов для производства оружия

20-03-2022, 08:26
Речь идет о глиноземе и алюминиевой руде, которые являются важнейшими компонентами оружия и

Австралия предоставит Украине еще $15,5 млн военной помощи

20-03-2022, 05:58
Также Канберра обязалась выделить около 22 млн долларов на гуманитарную помощь гражданскому

США предложили Турции передать Украине российские С-400 - Reuters

20-03-2022, 04:07
Американская администрация призывала и другие страны поставить в Украину комплексы С-300 и С-400,